Duiklamp

Toon:
Sorteren op:
Mares Duiklamp EOS 15lrz

De Mares Duiklamp EOS 15lrz is het nieuwste model EOS die voorzien is van een beveiligde drukschakelaar met indicatie van de batterij status.
EOS15 LRZ waarbij de L staat voor "LED", de R staat voor "Rechargable" en de Z staat voor "Zoomable"

€ 259.00

Oceama Bonito

Kleine, zeer lichte en krachtige spot beam lamp met 10 ° spot en groothoek zicht en een chip-output van 1200 lumen voor alle duikers en vooral Tec-duikers (optimale back-uplamp) bij uitstek geschikt. Brandtijd ca. 2 uur bij 100% helderheid.

€ 165.00

Oceama Shark

Innovatieve, superheldere duiklamp met variabele focus van 5° spot tot 70° groothoek. Door de draaibare lampkop heel eenvoudig en geheel traploos in te stellen, zelfs tijdens de duik. De lamp heeft een moderne mono LED met een krachtig chipvermogen van maar liefst 2500 lumen en heeft 2 dimstanden (100% en 50%) en een SOS-knippermodus. De krachtige lithium-ionbatterij maakt brandtijden tot wel 3 uur mogelijk. Dankzij de moderne oververhittingsbeveiliging is de Oceama Shark ook bovenwater , zonder de koeling van het water te gebruiken.

€ 259.00

Metalsub Handheld XRE1500-R

De enorme lichtopbrengst van 1500 lumen is gekoppeld aan een slank en compact formaat met een laag gewicht.
Deze lamp wordt geleverd met een handig draadloos laadstation en 12V Car Adapter.
Uiteraard is deze lamp in alles een echte Metalsub: vervaardigd uit de beste soort aluminium, voorzien van een keiharde anodiseringslaag die voldoet aan de strengste Amerikaanse militaire eisen en van een overdrukventiel om eventueel overtollig batterijgas af te voeren.

€ 399.00

Metalsub Handheld XRE860-R

De Metalsub XRE860-R is een compacte, maar krachtige duiklamp die je eenvoudig aan de buitenzijde oplaadt. Dat zorgt voor minder kans op vollopen.

€ 249.00